Post by thernstabtanmubelg on Mar 15, 2022 20:49:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Ships: battleships war ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Ships: battleships war IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy pro klávesy zvýšení ▞▞▞
▞▞▞ Age of Ships: battleships war 2022 version ▞▞▞
Cokoli uděláte... NIKDY nestahujte žádné hry z her OASIS, HAPPY UNIVERSE! NIKDY! Jsou to podvodníci, kteří udělali hanbu svým rodinám tím, že se svými zákazníky zacházeli příšerně!!! Celá společnost by měla mít zakázán přístup na Google Play!
Dal bych 5 hvězdiček, ale právě jsem hru přeinstaloval a nejde se přihlásit, navíc jsem na 2 dny ztratil všechny své denní události.
Hraji hru již více než rok. Hra však zabírá téměř 700 MB.
Po aktualizaci kód chyby 7
Hra se neotevírá šťastná dáma stále nefunguje Hra se neotevírá
Tato hra mě baví. Ale když jsem se dnes večer pokusil připojit, nešlo to a dostal jsem chybový kód 7, co to znamená?
Milujte tuto hru.
Na nexus 6 hraje skvěle. Na tabletu nexus 9 vypadá mizerně. Bylo by hezké mít jednodušší způsob výroby předmětů (možná záchrana?). A problém s ověřením Facebooku mě zasáhl pětkrát za něco málo přes 24 hodin. Navrhli, abych zkusil lepší síť... Vyzkoušel jsem tři, z nichž všechny jsou skálopevné pro všechno ostatní, co dělám.
Vše, co vidím, jsou budovy na své domovské obrazovce, když se přihlásím. Přijdu o své odměny, pokud to nebude opraveno...také neexistuje způsob, jak získat přístup k vaší podpoře s tímto problémem
Nemohu se na novém telefonu přihlásit přes svůj účet na Facebooku. Docela zklamání po penězích, které jsem za tuto hru utratil
Všiml jsem si, že když jdu udělat 5x sweep, jazyk se přepne na japonštinu a hra zamrzne.
Včera jsem se mohl přihlásit a další den se nemohu přihlásit. Buď stále hlásí, že se ověření nezdařilo, nebo se nepodařilo stáhnout soubor, zkuste to znovu později. Ale když jsem se mohl přihlásit, byla to dobrá hra na ztrátu času. Hru jsem si užil. Doufám, že se to spraví.
Aktualizovaná hra...teď se do ní vůbec nemůžu dostat.Ověření se nezdařilo...celý čas strávený na hře, aby se spustila...to bylo před týdnem...žádná podpora online od nich..tak co pointa....NESTAHUJTE TUTO HRU....BUDE DĚLAT POUZE TOTÉŽ VÁM...BYLI JSTE VAROVÁNÍ..Pokud nebude chyba opravena, bude zde umístěna pouze negativní recenze..3 nebo 4 denně udělám.
Zaplatil jsem za zboží v obchodě a zboží jsem nedostal. Mnohokrát jsem vývojáře kontaktoval a poslal informace, které požadoval, a nikdy jsem se neozval. Tu hru miluji, ale vývojáři jsou zjevně podvedeni z Číny. Až opraví svou chybu, aktualizuji svou recenzi. Už je to přes měsíc bez pomoci.
Najednou mám problém s přihlášením přes Facebook. Stále to říká "ověření se nezdařilo".
Mám problémy s přihlášením přes Facebook na mém S6 Edge...návrhy?
Age of Ships: battleships war Stratégie otzg
Age of Ships: battleships war حکمت عملی reod
Aktualizovaná hra nyní dostávám pouze error coax 7
Noví vývojáři/vlastníci odvádějí dobrou práci, když se snaží opravit chyby a přidat funkce. Dobrá strategická hra, ale vyžaduje hodně trpělivosti nebo skutečné peníze. Můžete si vypěstovat dobrou flotilu, ale zabere to čas, pokud neutratíte spoustu skutečných peněz, abyste si zkrátili cestu po žebříčku.
Myslím, že mám všechno ostatní asi vymyšlené, ale nezdá se mi, že bych přišel na to, jak používat technické listy.
Příliš mnoho problémů s touto hrou, mám dost
Stáří lodí
Musel odinstalovat hru. A když jsem hru přeinstaloval, nemohl jsem se přihlásit zpět ke svému účtu. A ztratil jsem to, za co jsem utratil peníze.
Množství obsahu bylo zatím skvělé. Zatímco střípky historických faktů v průběhu celé hry budovaly skvělou atmosféru.
Royal Match Teka-teki vnyi
Zakoupili jste si balíček vip3, ale neobdrželi jste plány bitevní lodi Dunkerque, jak je uvedeno v balíčku
Kód chyby 7. Změní se, pokud dostanu pomoc od vývojářů
Hra má potenciál a rád bych viděl, jak ho dále rozvíjejí! Doufám, že bude více aktivit legií.
V průběhu let jsem hrál několik strategických her, tj. Modern War, Criminal Legacy, Boom Beach, ale abych jmenoval alespoň některé, ale Age of Ships musí být zdaleka nejlepší.
PROS-Velká hloubka a pokud máte rádi námořní boj 2. světové války, toto je vaše hra. Je toho hodně a vždy se dějí různé události. CONS- omezeno na lodě nižší úrovně 5, pokud si nekoupíte diamanty a nezvýšíte si VIP úroveň. Jo a abyste si mohli koupit cestu k maximální vip úrovni, musíte utratit 115 000 USD!!! ANI NEŽELUJTE. SPOČÍTAJTE SI...
Moje poznámka 4 se rozbila, takže jsem dostal novou a se všemi těmito aktualizacemi se nemohu znovu přihlásit, svázal jsem svůj účet s fb a píše se, že ověření zrušeno pokaždé, když se pokusím přihlásit ke svému účtu, jsem utratil peníze na této hře a rád bych se do ní vrátil, několikrát jsem vymazal mezipaměť, odinstaloval a znovu nainstaloval... chtěl bych se vrátit
bylo by lepší, kdyby krabice, o kterých se předpokládá, že jsou vzácné, obsahovaly věci, které byly takové, a ne věci, které by se mohly dostat při hraní. a být více do hloubky
Zábavná hra
Opravdu se vám tato hra líbí! Loď Malta i z poslední události však byla na čtvrtém místě s 20 minutami, které zbývaly, a opět na čtvrtém místě s přibližně 2 minutami zbývajícími. Měl jsem náskok 20 bodů na další nejbližší osobu a magicky jsem vypadl z top 10? Přál bych si, abychom viděli vítěze minulých událostí, protože jsem se dnes ráno probudil bez ceny? Je pro mě těžké uvěřit, že za 2 minuty jsem úplně vypadl z top 10, když jsem byl v podstatě celý den... Oblast Iowy AdmiralRowe
Stále padá, ale ne tak moc se mi líbí, jak jste to všichni aktualizovali a odeslali zpětnou vazbu tak rychle, 3 hvězdičky hry 2, vaše zákaznická podpora, jen tak dál!
Doufám, že to opraví!
Hru jsem nezkoušel, ale podle toho, jak společnost odpovídá zákazníkům, se mi vývojáři líbí, je velmi vzácné vidět, že jste úžasní
Přeinstalace byla dokončena a odkaz na přihlášení k Facebooku je nyní nefunkční, takže jsem o všechno přišel... Jen tak dál!!!!! smh
Požádají o přihlášení k Facebooku. Mnoho problémů s hrou, které prý mohou vyřešit pouze pomocí vašich přihlašovacích údajů. POZOR! ! zeptal se vývojář Vincent wu. Stále mám problém a oni mají moje ID a indo pro hru. Mají problém, který nemohou vyřešit s Facebookem. Vincent wu a já jsme na tom pracovali a on mě požádal o přihlášení na Facebook. Také řekl, že moje poznámka 4 nesmí být dobrý telefon. Jsou to vtip. Podívejte se na jejich facebookovou stránku. Je to plné stížností. Nemohou pomoci