Post by thernstabtanmubelg on Mar 15, 2022 20:40:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Вивчайте арабську мову ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Вивчайте арабську мову IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати (нескінченні кристали) ▞▞▞
▞▞▞ Вивчайте арабську мову 2022 version ▞▞▞
Гаразд
Хороша програма для вивчення арабської мови
такий гарний додаток. Мені дуже подобається. Це дуже хороший додаток для вивчення арабської мови. Він надає широкий спектр аудіо-відеодопоміжних засобів для вправ. Нехай Всевишній Аллах нагородить Джуннахта розробникам. Велике спасибі розробнику.
Jayid jda!
अरबी सीखें - १५,००० शब्द शिक्षा ljk
Loveky
дуже гарна програма, але зробіть її безкоштовною, щоб доступ до навчання був легким.
Так гарно і дуже красиво ❤️
Бідний я. Люди сміються з мене.
я просто люблю це
сер, будь ласка, редагуйте слова за допомогою урду, будь ласка, Бог благословить вас💗, будь ласка, сер додав урду арабською повною інформацією, ні, сер, будь ласка, і zar і zabar pash
Я люблю це !
Дуже добре
Вивчайте арабську мову самостійно і безкоштовно по відеоматеріалів. Нижче представлені вживані питання, з вимовою, характерним для розмовної мови:.
Це чудова програма для вивчення арабської мови. Я дуже рекомендую тим людям, які хочуть вивчити арабську мову. Я це люблю.
Це хороший додаток для вивчення арабських слів
為初學者學習法語! 輕鬆學習 1000 個法語單詞! 教育 dlqg
дуже корисно і так легко зрозуміти. дуже дякую за це😘
Арабська мова - Другі Київські курси іноземних мов
гарна спроба
чудовий
6 причин вивчати арабську мову в Україні. Всесвітнє значення арабської мови за останні кілька років продовжує зростати.
Якщо ви хочете вивчити купу непотрібних слів, це дійсно хороший додаток. Реалізація ідеї дійсно гарна, але вибір слів для безкоштовного початкового рівня жахливий. Шановні розробники, є таке, що називається «список частотних слів». Спробуйте вибрати свій список слів зі списку частот. Деякі випадкові сміття не допоможуть початківцю. Мені не потрібно знати назви тридцяти різних тварин, квітів чи дерев, коли я починаю вивчати нову мову.
Дуже хороший додаток... Я знайшов одну помилку на своєму пристрої... Я не можу ввійти в Google Play Games... Ця проблема поширена чи траплялася лише зі мною....?
Вивчати арабську мову в цій програмі весело
будь ласка, додайте бенгальську мову.
Освоївши початковий курс арабської мови, ви вивчите базову лексику з більш ніж 1300 слів і швидко досягнете рівня A1 / A2 відповідно до Загальноєвропейських...
Я не думаю, що я міг би знайти тут більше дієслів. Але різноманітність словників дуже корисна не тільки для вивчення арабської, але й англійської мови.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Мені не подобається, коли немає Harica (голосні на літерах), ми намагаємося вивчити мову, і вони мають комп’ютери, які говорять, що важко почути, коли ви сповільнюєте його. Цього можна легко уникнути, якщо розмістити всі голосні на буквах. Я вважаю, що більшість людей можуть прочитати мову, перш ніж спробувати розмовляти нею, особливо арабською. це можна зробити, я зміню свій текст
Дивовижно, це дуже ефективно. Дякую за такий додаток.
Чудовий додаток
занадто багато реклами
Подобається концепція, але з тих пір, як я її відкрив, вийшов із ладу 5 разів
Гарна програма для нових людей, які хочуть вивчити арабську мову...
добре для запам'ятовування лексики
найкращий... спосіб вивчити арабську... найкраще слово
Онлайн уроки арабської мови з кращими репетиторами
Справді весело.
... арабська мова потрібна для вивчення Ісламу, читання Корану, для вільного спілкування або кар'єри, можуть скористатися можливістю вивчати
В арабських словах багато орфографічних помилок, але макет програми хороший.
Дуже гарний ап
Видалення, забагато оновлень.
Learn Arabic - 15,000 Words Ta’lim fypn
арабськамова #арабська #arabiclanguage #arabicРанок усім добрий!Пропонуємо вам декілька рекомендацій, що допоможуть вивчити мову.