Post by thernstabtanmubelg on Mar 15, 2022 20:37:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tiger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackerská hra (zvýšení zdroje) ▞▞▞
▞▞▞ The Tiger 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra, ale hraje se online
Byl bych rád, kdybyste vložili 15 dalších dovedností jako Rage: Být 10x rychlejší S trváním 15 sekund a já chci 15 skinů ne 5 Je čas připravit se na další aktualizaci Udělejte to 5. ledna Udělejte to a já' Hodnotím 5 hvězdičkami!! ⭐
Nej hra na světě. Jen se trochu seká Ale prostě superhodně doporučuji.
Je to opravdu nepříjemné, když vás vždy zabijí, když jste na vysoké úrovni
Chci říct..je to skvělá aplikace, ale mám pro tuto aplikaci určité nevýhody.Za prvé dejte tygrům více možností vzhledu.Zadruhé je ovládání trochu nemotorné, tak to prosím opravte.ale koncept hry je neuvěřitelně úžasný
Bramborová grafika, bolí v očích
Miluji vaši hru, ale měli byste ji zvýšit zabezpečení, protože v této hře je spousta hackerů, takže byste s ní měli něco udělat, aby hackeři nemohli přijít
Dobrá hra moc se mi líbí 😁❤
iHowTo.Tips CATs · iHowTo.Tips - MacOS, iPhone, iPad & Apple Návody · Přeložit do vašeho jazyka
#Závislá hra, ale #Jen 4 mapy v obou místnostech #Příliš malá plocha pro mnoho plátců
Příliš mnoho hackerů, to je třeba řešit!!
Nepracoval do Íránu
Přemýšlejte o obojcích na ochranu před mrazem, jedem a ohněm, různé barevné věci, které vypadají dobře, to milují
zábava, ale jeden problém, když se to aktualizovalo jako lvl50 a nové dovednosti, VIP tlačítko zmizelo a já jsem šílený
Jakmile se dostanete na nejvyšší úroveň - lvl35+ - je to jen plné hacků. Bez možnosti nahlásit tyto hráče není žádný způsob, jak je zastavit. A vývojáři rozhodně nic nedělají. Hackeři vynikají svou úrovní dovedností nad rámec toho, co je normálně možné, takže je nemožné hrát s nimi a kolem nich. Neztrácejte čas tím, že se do toho pustíte – existuje spousta dalších her!
Miluji to. ALE je v tom nějaká chyba! Měl jsem tuto hru na jiném telefonu a byla dobrá. Ale v tomto telefonu, kdykoli jej nainstaluji, nefunguje dobře. Pak, když jsem si vybral les.. Nic se neděje! Hrozný zážitek! Prosím, opravte to....... Brzy to opravte!
Skvělá hra a líbí se mi, že je online! A můžete psát přátelům! A můžete dát svým přátelům žádost o přátelství! Žádost o přátelství je, když někomu dáte pozvánku, která říká, že budeš můj přítel? A někdy říkají ano! Vůbec nejlepší! Zkus to.
The Tiger RPG opa
Jeto skevela hra akorat tam sou anglicané
Úřady se nestarají o problém svých uživatelů. Nic bez mobilních dat; Poplatek a ztracený čas aplikace a také peníze pro prémiové hráče
Je to nej hra 4ever
Je to skoro lepší než vlk, ale možná přidat další světy nebo mapy
Uplynul skvělý čas, i když bych si přál, aby většina věcí nebyla tolik mincí nebo diamantů, ale kromě té skvělé hry!
Tato hra je plná hackerů. Hackeři vás mohou zabít ve hře i v COOP. A nemůžete se bránit. Podvádějí v PVP. Prohraješ. Tato hra už není zábavná! Pokud si tuto hru nainstalujete, NEUTRÁCEJTE ZA NĚ PENÍZE!!
The Lost Treasure ጀብዱ vpu
Grafika a ovládání vyžadují trochu práce
Myslím, že by se mi tato hra líbila, kdybych věděl, jak ji hrát. Nějaké pokyny?
Tohle je dobrá hra
Nenávidím tuto hru, protože mnoho lidí tuto hru nehraje upřímně, hacknou ji a získají téměř neomezené zdraví a útok. pvp arena taky není dobrá pro ty hackery. Coc a cr jsou z této hry hackerů lepší. Opravte prosím svou aplikaci, aby ji bylo možné snadno hacknout.
Krokodýlí šampion je extrémně těžké zabít
Baví mě to
Je to dobrá hra bez reklam!!!!
KDYŽ JSEM OTEVŘEL APLIKACI, HLÁSÍ SE MOJE PŘIPOJENÍ K INTERNETU NENÍ PŘIPOJENO A MŮJ INTERNET BYL DOBRÝ A ŘÍKLO TO TOTÉŽ!! PŘEINSTALOVALA JSEM HO A STÁLE TO ŘÍKALO TOTÉŽ, OPRAVTE TO PROSÍM ☹️☹️☹️😩😩😓
The Tiger Vaidmenų žaid. ife
DOBŘE, ale nikdy předtím jsem neviděl peníze zabít tygra
moc neumí
nereálné, protože se zdálo, že jídlo není potřeba k přežití a bylo by lepší, kdyby existovalo více skutečných druhů tygrů.
Tygr je nejmocnější hra, která má dovednosti, aurbuties a tygří kůže. Některé hacky také. Jak dělat hacky. Pak je coop hrou zabíjet zvířata, bosse a mnoho oblastí PvP, jak hrát tygr vs tygr. Líbí se mi to. Jednou jednou vyhraju. Jednou jednou vyhrají. A existuje také účet jako Gmail, heslo a opakování hesla, pak jsou peníze také na nákup diamantů, které mnoho lidí používá pro dovednosti. Můžeme si také popovídat s přáteli. Může také zpráva. Můžeme změnit jméno a mám rád tygra
docela dobrý
Páni, miluji tuto hru! Je to tak zábavné, že už mám 50 lvl a mám 100 000 zdraví. Přál bych si, aby se mnou na Pvp hrálo více hráčů. :/
Nemůžu hrát, jen vidím tygra a to je tak, nemůžu hrát, proto dávám 0 hvězdičku
hra se mi líbí, ale používá HODNĚ! internetu a nemám moc internetu
Hmmm, nerad smažu všechny své aplikace SERISLY, L