Post by thernstabtanmubelg on Mar 15, 2022 20:31:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ پیچ و خم ها و موارد دیگر ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ پیچ و خم ها و موارد دیگر IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب برای بسیاری از سکه ها ▞▞▞
▞▞▞ پیچ و خم ها و موارد دیگر 2022 version ▞▞▞
برا سرگرمی و تقویت مسیریابی خوبه جا داره که بهتر هم بشه
خوب است اما بعد از مدتی تکراری و یکنواخت می شود. و توپ کاملاً به لمس پاسخ نمی دهد. با افزایش ریسک و علاقه، ماجراهای بیشتری را اضافه کنید و بازی را تقویت کنید.
کنترل بد است، تبلیغات بسیار زیاد، اگر آن را برطرف کنید، 5 می دهم
من از دیدن بچه هایم در حال انجام این بازی لذت می برم زیرا واقعاً اعتماد به نفس و تمرکز آنها را افزایش داده است. پدر و مادر، من توصیه می کنم که اجازه دهید فرزند خود را به رفتن! من به شما اطمینان می دهم، اگر فرزندتان به این بازی ادامه دهد، تا زمانی که به سطح 20 برسد، پیشرفت بزرگی در فرزندان خود خواهید دید. این قطعا به فرزند شما در تحصیل کمک می کند
عالی است، اما اگر فقط می توانید رنگ بیشتری به آن اضافه کنید، نه سبز و سیاه
خوب بازی، کنترلها کمی کند هستند، اما بیشتر از همه با تبلیغات بسیار بلند و تمام صفحه پر شده است که تا زمانی که برای 5 ثانیه اجرا نشوند، نمیتوانید X از آنها حذف کنید.
فقط مدت زمان طولانی را اضافه می کند. خیلی ناراحت کننده این بیشتر یک برنامه تبلیغاتی است.
این بازی عالی و بسیار خوب است
هیچ مشکلی در این برنامه وجود ندارد، هر زمان که خسته می شوم، از این برنامه استفاده می کنم، اما تبلیغات زیاد این من را آزار می دهد
من این جور بازیارو دوست دارم. مغز رو فعال میکنه و حتی به درد آزمون تیزهوشانم خورد.
من کل بازی را دوست دارم، پنج ستاره، اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد و بسیار طولانی هستند
Bludiště & More Hádanky kte
Mazes & More Слагалице xubx
Mê cung và hơn thế nữa Câu đố nyhj
تبلیغات بسیار زیاد من می دانم که هیچ چیز رایگان نیست (و معمولاً حتی برای غیرفعال کردن تبلیغات IAP می خریم)، اما میزان تبلیغات در اینجا منزجر کننده است و من از چنین برنامه ای پشتیبانی نمی کنم. بدون نصب.
خوب نصب کنید 😍😍
مقدار بیش از حد تبلیغات برای چنین بازی اساسی، شما زمان بیشتری را صرف تبلیغات می کنید و سعی می کنید منتظر بمانید تا آنها تمام شوند تا اینکه واقعاً بازی را انجام دهید! 100٪ توصیه نمی شود، مگر اینکه بخواهید بیشتر وقت خود را صرف تماشای تبلیغات بی فایده کنید.
بازی خوبیه جلو میری گیج کننده تر میشه
من پیچ و خم ها را دوست دارم اما برای بسیاری از تبلیغات مانند اینکه چرا به همان تبلیغی نیاز دارید که نمی توانید بعد از هر هزارتو از آن رد شوید.
بازی آرامش بخش اما چالش برانگیز سطح ICE را امتحان کنید و این توانایی استراتژیک شما را مورد آزمایش قرار می دهد. شاید سطوح چالش برانگیز دیگری وجود داشته باشد، اما این تا کنون دورترین سطحی است که من در آن بوده ام. آن را امتحان کنید!
تبلیغات خیلی زیاد پیچ و خم ها سرگرم کننده بودند، اما شما باید تبلیغات را قبل از شروع بازی تماشا کنید، سپس در حین بازی، و سپس بعد از هر پیچ و خم.
پر از تبلیغات
تعداد اضافه ها بسیار زیاد است بنابراین 2 ستاره داده شده است. وگرنه بازی خوبیه
خوبه دستتون دردنکنه حوصلمون بازمیشه گاهی وقتا سپاس
تجربه ی من؟ من برنامه را باز می کنم... خوش آمدید ADD من روی پخش کلیک می کنم... ADD برنامه را مجدداً راه اندازی می کنم ... ADD کلیک کنید PLAY AGAIN... ADDDDD بازی را حذف نصب کرد. با تشکر برای ساختن یک ماز... منظورم این است که ... یک بازی اضافه بر اضافه کردن...
بازی a-maze-ing، همه می گویند تبلیغات زیادی وجود دارد، اما من با هیچ چیز مشکلی ندارم! من یک Maze Master هستم، بنابراین اگر یک حالت "Pro" وجود داشت، مشکلات کمی با مشکل مواجه می شدم. اما در حال حاضر من فقط به خوبی! سطح را اسکن می کنم و سپس بوم می کنم! انجام شده.
این بازی قشنگه اما تبلیغات خیلی زیاد چندش آور.
ناامید. قبلا خوب بود اما تقریباً بین هر سطح وجود دارد. من حتی نمی دانم چه چیزی بیشتر طول می کشد، تماشای تبلیغات یا در واقع انجام بازی.
توضیح webscriptingbasic Jhcudjdjdjjdjd یک مثال عالی برای ما برای استفاده از این برنامه برای ما است و فروشگاه برنامه و nithin مهمترین بخش در برنامه است و ما دو هفته گذشته را به 666666666666666 برمی گردانیم یا یک مورد خوب را ایمیل می کنیم تا سال گذشته 666666 را ببینیم. تامیل hjr4grrghsjytupgn در ایالات متحده تا چند سال اخیر و ما شانس نرم افزاری خواهیم داشت که می توان آن را در یک فرد سفید پوست در ایالات متحده یا در یک وب سایت پیدا کرد تا کامپیوتر خود را سفید کنید و شما بتوانید از آن استفاده کنید یک راه خوب برای اندروید است. و nit Jjsjsj
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبلیغات خیلی زیاد
اضافه کردن پاپ آپ پس از حل هر پیچ و خم آزار دهنده می شود. سرگرم کننده برای بازی!
Clumsy Ninja Adventure etc
بازی خوب!!! تبلیغات... تبلیغات زیاد بازی را خراب می کند!!! کمی احساس بدی داشتم که بلافاصله بعد از نصب آن را حذف کنید!!! اذیت شده!!
تبلیغات در هر تغییر سطح آن را خسته کننده می کند!
تبلیغات مقدس! من نمی توانم بیشتر از پازل های تلفنی (بالای 15 ثانیه ای) قبل از ظاهر شدن یک تبلیغات 30 ثانیه ای انجام دهم...
Labyrinthes et Plus Réflexion sed
تهاجمی - برای انحراف سرگرم کننده استفاده می شود. حالا میخواهد به اکانت گوگل من دسترسی داشته باشد و وقتی رد میکنم نمیگذارد به بازی پیشرفت کنم. بعدش نمیذاشت بیرون بیام دکمه برگشت را فشار دادم و از من پرسید که آیا می خواهم خارج شوم. من "بله" را فشار دادم و هیچ اتفاقی نمی افتاد. بعد از مکث دوباره سعی می کنم با همان نتیجه خارج شوم. مجبور شدم گوشی را ریستارت کنم تا بیرون بیایم. این برنامه برای همیشه از گوشی من حذف شده است!